Αποστολή των προϊόντων του Συν Άλλοις με την Collective Courier

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την συνεργατική ταχυμεταφορών Collective Courier, μπορούμε πλέον να παραδίδουμε τα προϊόντα του Συν Άλλοις στο χώρο των φίλων που μένουν εντός Αττικής. Η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα της παραγγελίας, με μηδενική χρέωση για παραγγελίες αξίας άνω των 40 ευρώ.

H Collective Courier δεν είναι μια συνηθισμένη εταιρία ταχυμεταφορών. Δημιουργήθηκε το 2010 από μια ομάδα εργαζομένων στο χώρο των ταχυμεταφορών, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα επισφαλείς και “ευέλικτες” εργασιακές συνθήκες. Μέσα από την πολύχρονη συνδικαλιστική δράση τους, σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να οργανώσουν τη δουλειά χωρίς αφεντικά, με ισότιμες και συλλογικές σχέσεις εργασίας και δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και όχι στη “μέγιστη κερδοφορία”. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε μαζί τους, καθώς είναι μια προσπάθεια που έχει πολλά κοινά με τη δική μας.

Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 40 ευρώ, η χρέωση για τον παραλήπτη ανέρχεται σε 3,5 ευρώ έως τα 5 κιλά προϊόντων, και 0,50 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για της περιοχές που ανήκουν στο λεγόμενο "Υπόλοιπο Αττικής" (ενδεικτικά: Καλύβια, Αυλώνα, Ραφήνα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Πόρτο Ράφτη, Μαλακάσα, Κερατέα, Ανάβυσσος, Λαύριο, Σούνιο, Σαρωνίδα), η μηδενική χρέωση ισχύει για παραγγελίες αξίας άνω των 80 ευρώ. Για μικρότερες παραγγελίες η χρέωση ανέρχεται σε 7,50 ευρώ έως τα 5 κιλά προϊόντων και 1,30 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.